1- روی عکس پروفایل کلیک کنید تا صفحه ای که افراد از شما می بینند باز شود
   2- روی «عکس ها » کلیک کنید
  3-  زیر گوشۀ پائین سمت چپ آلبوم گزینه برای ویرایش افراد مجاز به مشاهدۀ آلبوم وجود دارد
 4-   برای ویرایش عکس ها آلبوم را باز کرده و روی عکس کلیک کنید
  5-  پس از باز شدن عکس زیر گوشۀ پائین سمت چپ نوشته شده «دیده شود توسط:» در این قسمت مشخص کنید چه کسانی بتواند این عکس را مشاهده کنند

برای ویرایش عکس از نظر محتوا، تگ و جابجائی می توان به روش زیر عمل کرد:

  1-  پس از باز کردن آلبوم روی «ویرایش نگارخانه » کلیک کنید
    در پنجره ای که باز میشود میتوان نام و شرح نگارخانه را ویرایش کرد
  2-  دو لینک در پائین وجود دارد که یکی برای پاک کردن نگارخانه و یکی هم برای ویرایش عکس ها
    روی ویرایش عکس ها کلیک کنید
  3-  در Tab ویرایش نگارخانه گزینه هائی برای ویرایش شرح تصاویر، تگ کردن، پاک کردن عکس و نیز انتقال به آلبوم دیگر نیز وجود دارد
  4-   Tab دوم همان کار ویرایش نام و شرح آلبوم را انجام میدد و Tab آخر نیز برای پاک کردن کل آلبوم است که در مراحل قبلی نیز لینکی برای همین کار وجود دارد.